De week van de Mediation 15 t/m 19 oktober 2018

week van de mediation echtscheiding mediator soesterberg

Voor de tweede keer organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging De week van de Mediation. Tijdens deze week staan de deuren voor u open en kunt u antwoord krijgen op al uw vragen die te maken hebben met echtscheiding en mediation.

Waarom nou een week van de mediation?

Bijna iedereen is inmiddels wel bekend met de term ‘mediator’. Maar wat doet een mediator eigenlijk precies? En hoe werkt mediation bij echtscheiding? Helaas bestaat hier nog heel veel onduidelijkheid over. Een mediator wordt tenslotte nog regelmatig verward met een advocaat of een(relatie) therapeut. Om antwoord te krijgen op deze vragen vinden en er tijdens deze week van de Mediation over het hele land activiteiten plaats.

Op dinsdag 16 en woensdag 17 oktober kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur met al uw vragen over het beëindigen van de relatie terecht tijdens een gratis inloopspreekuur. U kunt tijdens dit spreekuur antwoord krijgen op al uw vragen die te maken hebben met echtscheiding maar ook of mediation voor u geschikt is. Als attentie krijgt u het Mediation Magazine mee naar huis boordevol informatie over mediation en leuke interviews.

Om de privacy te waarborgen en om wachttijden te voorkomen bij interesse graag even een mailtje naar info@anniekdrenthmediation.nl of vul het contactformulier in op de website.

 Ik hoop u in Soesterberg te mogen begroeten op 16 of 17 oktober aanstaande!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *